pondelok 13. mája 2013

Ahoj:)

Ahojte ,toto je môj prvý blog , dúfam že sa mi bude dariť pravidelne prispievať. Budem sem dávať jedálničky, thinspo,mottá aj úryvky z môjho života . Tento blog je tajný . Ak ho bude niekto čítať a bude ma podporovať v tom čo robím budem len rada :)

6 komentárov:

  1. Ahoj, už celé dni hľadám nejaký aktuálny blog, kde by som mohla sa s niekým podporovať v tomto chudnutí, pretože samej mi to nejde..vždy to skončí pri prejedaní sa a výčitkách...pred rokom som takýmto spôsobom schudla krásne 20 kíl :) ale teraz o tom môžem len snívať..ak máš záujem tak by sme si mohli navzájom písať, jedálničky a svoje pocity, zážitky cez deň a navzájom sa podporovať .:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné som za :) aj tak som na to chudnutie sama, a do leta chcem schudnúť aspoň na tých 72 kg :D

      Odstrániť
    2. tak paráda :) môžem si písať tu, alebo na e-mail, ako chceš :) vždy si napíšeme jedálničky a v prípade ked ťa bude lákať zlyhanie, tak si pomysli, že nemôžeš, pretože sme si dali sľub (napríklad :D) ...moja váha sa pohybuje do tých 75, takže sme na tom podobne :) ...ja začínam oficiálne od dneská a zatiaľ sa mi darí..som len o vode a káve, hádam mi to vydrží..ty si ako na tom?

      Odstrániť
  2. ja musím jesť každý deň aspoň niečo inak mi je na odpadnutie:/ , ale dnes to je pohodka zatiaľ som zjedla len omeletu z 1 vajca a 2lyžice kukurice k tomu a vypila 1l vody , kávu a 0,3 coly light :D a od rána som behala hore dolu po meste takže fajn :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No nakoniec som aj ja zhrešila, ale to len preto, že mám stresy a učím sa na matury tak musím jesť..mala som trochu ovsených vločiek s polovičkou jogurtu jahodového + kúsok jablka a lyžicu varenej zeleniny..hádam to pôjde lepšie a nie takéto večerné vyjedanie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. inak držím palce pri maturách a napíš mi mail :) :D budeme si písať cez neho :)

    OdpovedaťOdstrániť